reith ten bomer

Frits van Baal Schilderwerken
Frits van Baal:

Ik ben mijn hele werkende leven al huisschilder, inmiddels vanuit mijn eigen bedrijf. Schilderen kon ik altijd al, maar ondernemen, daar heeft Reith & Ten Böhmer mij uitstekend mee geholpen. Zo heb ik, mede dankzij hun begeleiding een mooi bedrijf opgebouwd. Financieel is alles goed en op tijd voor elkaar. Dat geeft op het werk, maar zeker ook thuis, veel rust.

reith ten bomer

LMB Jan van den Berg B.V.
Jan van den Berg, directeur:

Het grote voordeel van de samenwerking is dat het ons een eigen administratief medewerker scheelt. Een medewerker van Reith & Ten Böhmer bezoekt ons wekelijks en verzorgt dan de volledige financiële administratie. Mocht deze persoon ziek worden, dan wordt dit intern overgenomen. Voor ons is het risico afgedekt en de continuïteit is verzekerd.

reith ten bomer

EP: Weijs Elektro
Elsbeth en Mark Gidding:

De vakmensen van Reith & Ten Böhmer stellen al jaren onze jaarcijfers op. De periodiek administratie verzorgen wij zelf, de accountant voert de controle uit. Voor ons de zekerheid dat alles goed in onze administratie is ingevoerd. Straks nemen wij de zaak over van mijn vader. Zij adviseren ons daarbij. Wij doen zoiets maar één keer en zij hebben veel ervaring.

reith ten bomer

Keizerstad FM
Ignas Kuppens, directeur:

De specialisten van Reith & Ten Böhmer denken met ons mee, (pro)actief. Dat geeft ons de zekerheid dat we niks missen. Zo hielpen zij ons ook toen we bedrijfsplannen nodig hadden bij de verdeling van de ether-frequenties. De kwaliteit van het plan was doorslaggevend bij het binnenhalen van de etherfrequentie voor 8 jaar!

reith ten bomer

Bedrijfsarts Marieke Ketel en
Psychiater Stef Grondman:

Toen wij zo'n 5 jaar geleden "voor ons zelf" begonnen, ontwikkelde Reith & Ten Böhmer voor ons een fiscaal advies opmaat. Toegespitst op onze beroepsgroep en onze specifieke situatie! In de praktijk werkt dit perfect en het is prettig dat we onze "zaakjes" administratief en belastingtechnisch zo goed voor elkaar hebben.

reith ten bomer

Hoeflake Elektrotechniek B.V.
Henk Hoeflake, directeur:

Als Hoeflake B.V. zijn wij uitermate tevreden over Reith & Ten Böhmer, vooral om de soepele communicatie. Op hun kantoor zijn de lijnen kort en dat werkt voor ons heel prettig. Als we hen nodig hebben, zijn ze er voor ons. Vooral het persoonlijke contact met de professionals van Reith & Ten Böhmer stellen wij erg op prijs. Een uitstekende samenwerking!

Delftse studenten winnen World Solar Challenge

Delftse studenten winnen World Solar Challenge

De Solar Challenge is een prestigieuze wedstrijd met zonneauto's. De deelnemers moeten ongeveer 3000 kilometer door de Australische woestijn rijden, van Darwin in het noorden naar Adelaide in het zuiden.

De wedstrijd was dit jaar bijzonder spannend, omdat twee Nederlandse teams heel dicht bij elkaar reden. Het team uit Twente stond lang op de eerste plaats, maar werd woensdag van de troon gestoten door het team uit Delft. Toch was het geen kwestie van kat in 't bakkie. ,,Er waren vanochtend veel wolken dus we maakten ons wel zorgen of we genoeg energie konden krijgen", aldus een woordvoerster van het Nuon Solar Team. ,,Een kwartier nadat de race was begonnen, trok het open gelukkig."

Winnaars
Uiteindelijk finishte het team uit Twente met een achterstand van twee minuten. ,,Echt bizar. Het is ongekend hoe klein het verschil is", vertelde coureur Wouter Put na afloop. ,,Het is een raar gevoel. We zijn blij, maar het verschil is zo klein." Toch zijn de studenten uit Twente onverminderd trots. Put: ,,We voelen ons ook winnaars. Het is fantastisch dat we met twee Nederlandse teams het WK voor zonneauto's kunnen beslissen."Terug naar overzicht

Reith & Ten Böhmer is accountant van en ondersteunt het werk van de stichting Mama Alice.

Reith & Ten Böhmer Accountants en Belastingadviseurs

Buskesdries 13b
6673 DP Andelst
Postbus 85
6670 AB Zetten
T Fax0488 - 47 33 47
F 0488 - 47 33 48
www.rentb.nl
info@rentb.nl